Kontakt

Prodajno mesto za vsa drevesa in ostale rastline predstavlja Vrtni center, ki se nahaja na Rudniku v Ljubljani, na Peruzzijevi cesti. Leži tik ob izvozu iz ljubljanske obvoznice.

Če prihajate iz smeri zahodne obvoznice le to zapustite na izvozu (33) Rudnik – Ig. Še predno zavijete levo na Peruzzijevo cesto, bo vrtnarija vidna na vaši levi strani. Iz Peruzzijeve se nato do vhoda drevesnice zapeljete po makadamski cesti.

Če prihajate iz smeri vzhodne obvoznice le to zapustite na izvozu za Nakupovalno središče Rudnik oz. Ig. Prispete do križišča, kjer zavijete levo in se peljete do semaforja. Pri semaforju znova zavijete levo na Peruzzijevo cesto v smeri Iga. Takoj zatem je nadvoz čez avtocesto in nato boste na levi strani zagledali drevesnico. Do vhoda v drevesnico se spustite po makadamski cesti.

Če prihajate iz smeri Črne vasi ali po Ižanski cesti, zavijte na Peruzzijevo cesto. Prečkate reko Ižico. Na desni strani ceste, pred uvozom na avtocesto, bodite pozorni na znak za kolesarsko pot. Tam zavijete desno na kratko makadamsko pot, ki vas pripelje do vhoda drevesnice.

Kontaktni podatki

Vrtni center

drevesnica, vrtnarija in prodajno mesto

Peruzzijeva cesta 150
1000 Ljubljana

GPS lokacija: N46°01.019′ E14°31.205′

Mob.: 051 662 808
Email: info@vrtnarstvo-simenc.si

www: vrtnarstvo-simenc.si


Vrtnarstvo Šimenc d.o.o.

VRTNARSTVO ŠIMENC vrtnarija, drevesnica in urejanje vrtov d.o.o.

Sedež podjetja: Knezov štradon 5, 1000 Ljubljana

Davčna številka: SI 89398009


Potrebujete več informacij?

Potrebujete več informacij glede storitev ali izdelkov v naši ponudbi? Izpolnite kontaktni obrazec ali nas pokličite.