Sadna drevesa in jagodičevje

V ponudbi imamo sadike sadnih dreves različnih sort uveljavljenih domačih in tujih proizvajalcev. Za manjše vrtove, terase ali atrije so zelo primerna miniaturna sadna drevesa, stebrasta sadna drevesa, ali sadna drevesa s krošnjo cepljeno na določeni višini.

Vse sadike večletnih sadnih dreves so v 10 l loncih in so primerna za sajenje skozi vse leto. Sorte dreves so na različnih podlagah in s tem dosežejo različno višino rasti.

Izbirate lahko med 3 – 4 letnimi rastlinami z že oblikovano krošnjo in koreninsko grudo. Te rastline imajo sadeže že, ko jih posadite. V ponudbi so sadna drevesa kakija, češnje, slive, hruške, našija, jablane, breskve, marelice, nešplje, gloga, asimine, leske, granatnega jabolka, različne sorte oreha in kostanja. Sledijo jim kakšno leto mlajša drevesa, na katerih je že kakšen posamičen plod ali pa ga pričakujemo.

V začetku pomladi in konec jeseni so v prodaji tudi najmlajša drevesa z golo korenino.

Od jagodičevja so na zalogi različne starosti sadik borovnic, maline, robide, kosmulje različnih sort, brusnice, goji jagode, japonska vinska jagoda,domače vrtne jagode, gozdne jagode, rdeči rumeni in črni ribez, ki je na voljo tudi s krošnjo cepljeno na deblu.

Aktualen seznam sadik sadnega drevja in jagodičevja

jagodičevje

Bogat izbor sadik sadnega drevja in jagodičevja

sadno drevje sadike

Vrtni center

Peruzzijeva c. 150
1000 Ljubljana

Mob.: 051 662 808
Email: info@vrtnarstvo-simenc.si

Delovni čas

ponedeljek - petek: 9h - 19h
sobota: 9h - 15h
Nedelje in prazniki zaprto.