Vrtnarske storitve

Nudimo svetovanje, kako posaditi izbrane rastline in ves potrebni sadilni material za pravilno zasaditev rastlin. Pri nas dobite tudi okrasne lonce, drenažni pesek, dekorativni material in kamne, za nadaljnjo nego pa različna gnojila in biopripravke za varstvo rastlin. Nudimo tudi transport oziroma dostavo izbranih rastlin. Na željo stranke jih tudi posadimo.

Pri nas rastline niso vzdrževane v umetnih rastlinjakih, ampak so na prostem izpostavljene obstoječim vremenskim pogojem in tako maksimalno pripravljene na ukoreninjenje v našem podnebju.

Vrtni center vam omogoča v živo videti mnogo različnih rastlin in konkretno izbrati tiste, ki jih želite zasaditi v vašem vrtu. Okrasne rastline je možno po vaših željah tudi naročiti

Izdelava vrta

Zdrave, bujne rastline ter skladen in urejen vrt obogatijo vsak dom ali okolico. Izbira rastlin ter izdelava in nadaljnje vzdrževanje in urejanje vrta zahtevajo znanje, fizični napor in čas, zato vam lahko pomagamo s svetovanjem pri načrtovanju vrta, izvedbi posameznih zasaditev rastlin ali okrasnega vrta v celoti in kasnejšim vzdrževanjem.

IZDELAVA VRTA

Zasaditev trave

Zelenica je eden najbolj vidnih in uporabnih delov okrasnega vrta, zato si še posebej želimo trpežne in goste zelenice, ki nam je lahko v ponos. Naj izberemo setev trave ali ozelenitev s polaganjem travne ruše? Vsaka od teh možnosti ima svoje prednosti in slabosti, z veseljem pa vam svetujemo glede na vaše želje in karakteristike vašega vrta.

TRAVNA RUŠA IN STROJNA SETEV TRAVE

Urejanje vrta

Vzdrževanje in urejanje vrta vključuje vrsto nujno potrebnih vrtnarskih del, ki jih opravljamo sezonsko ali pa prevzamemo celoletno oskrbo vrta. Tako poskrbimo za redno košnjo, odstranjevanje plevela, dosutje okrasnega kamnja ali lubja, obrezovanje grmovnic in dreves, menjavo rastlin in druga vrtnarska dela. Z nami bo vaš vrt zasijal!

UREJANJE VRTA