Zasebnost in piškotki

Zasebnost

Vaši osebni podatki bodo skrbno varovani v skladu z veljavnimi predpisi. Podatki, pridobljeni ob prejetju naročila ali povpraševanja, bodo uporabljeni za pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov, reklamacij ter ostale potrebne komunikacije med vami in Vrtnarstvom Šimenc d.o.o..

V primeru naročila izdelkov se strinjate, da vaše ime, priimek, naslov in telefonsko številko posredujemo pogodbeni kurirski službi, ki opravi dostavo naročenih izdelkov.

Vsi osebni podatki, tudi tisti, ki so bili pridobljeni izključno za namen trženja, se v podjetju hranijo za nedoločen čas oziroma do izrecne pisne zahteve za izbris. Računi oziroma pogodbe se hranijo na sedežu podjetja Vrtnarstvo Šimenc d.o.o..

V kolikor boste izrazili željo, da ne želite prejemati informativnih materialov in reklamnih sporočil, bomo to brezpogojno upoštevali.

Piškotki

Ponudnik na svojih spletnih straneh uporablja spletne piškotke.

Piškotki so tekstovne datoteke, ki se ob obisku in uporabi spletnega mesta shranijo na uporabnikovo napravo, s katero uporabnik dostopa do spletnega mesta. Ob ponovnem obisku spletnega mesta lahko ponudnik dostopa do podatkov na uporabnikovi napravi, ki so se zbrali s pomočjo piškotkov.

Ponudnik s pomočjo piškotkov zagotavlja boljše ter uporabniku bolj prijazno in osebno prilagojeno delovanje in prikazovanje spletnega mesta, obenem pa mu piškotki pomagajo pri analizi uporabnikov, beleženju obiska (statistični nameni) ter za bolj učinkovito oglaševanje.

Piškotki opravljajo številne funkcije – omogočajo sledenje obiska spletnih strani, omogočajo različne kampanje in popuste. S piškotki vas ne moremo osebno prepoznati!

Piškotke lahko tudi onemogočite

Nastavitve za sprejemanje piškotkov lahko urejate v vašem brskalniku. Več informacij dobite na spodnjih straneh:
Chrome 
Firefox 
Interne Explorer 9 
Internet Explorer 7 in 8 
Opera (stran v angleškem jeziku) 
Safari (stran v angleškem jeziku)

Vrtni center

Peruzzijeva c. 150
1000 Ljubljana

Mob.: 051 662 808
Email: info@vrtnarstvo-simenc.si

Delovni čas

ponedeljek - petek: 9 - 17
sobota: 9 - 13
Nedelje in prazniki zaprto.